icon

Technische realisatie

De waarde van een mooi ontwerp wordt bepaald door de technische uitvoering ervan. Wij werken met programmeurs uit diverse vakgebieden om een oplossing te bieden voor elk vraagstuk. Van een gebruiksvriendelijke CMS tot complexe CRM-systemen, wij kunnen het voor u realiseren. Tijdens de technische realisatie van een website of webshop krijgt u de mogelijkheid om achter de schermen mee te kijken. Voordat de website live gaat, kunt u goed controleren of deze geheel naar wens is.

Ook bij de technische realisatie van de website houden wij veel rekening met de zoekmachinevriendelijkheid. We leveren websites met schone codes zodat de zoekrobots gemakkelijk door de website lopen. Ook onze CMS-software heeft als achterliggende gedachte goed te scoren in zoekmachines. Uw site wordt echter gebouwd voor uw bezoekers en wij laten de criteria voor zoekmachines en bezoekers samengaan.

Werk waar we trots op zijn Arrow

Een klein team van specialisten die samen groot kunnen denken.
Laagdrempelig met een nuchtere aanpak.

Arrow

Eindgebruikers centraal

Wij voeren opdrachten uit voor onze klanten, maar spreken over de wensen van de eindgebruikers. Een website wordt immers ontwikkeld voor uw doelgroep.

Één aanspreekpunt

U leert ons persoonlijk kennen en wij zijn graag transparant over onze werkzaamheden. U heeft vaak één contactpersoon die uw case van a tot z kent.

Breed georiënteerd

Wij werken met de nieuwste technieken en leveren producten van een hoge kwaliteit. Wij zijn breed georiënteerd en hebben ervaring in veel verschillende branches en media.

Denken in oplossingen

Je kunt veel praten over allerlei problemen, maar wij denken graag in oplossingen. Voor elk probleem bieden wij graag de best passende oplossing.

Eerlijke prijzen

Wij werken voor eerlijke prijzen. We staan voor een goede kwaliteit van onze producten tegen betaalbare prijzen. Geen onverwachte kosten, geen addertjes onder het gras.

Strategische partners

Onze kracht ligt in het bedenken, maken en realiseren van online producten. Wij zijn graag uw online partner dat actief meedenkt. Van strategie tot uitvoering.

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.