Dit doen wij

Idezia ondersteunt uw online activiteiten. Dit geldt voor zowel bestaande websites of webshops als voor nieuwe. Bestaande websites of webshops kunnen wij optimaliseren om meer online rendement te halen. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop kunnen wij zowel het design als de technische realisatie voor u verzorgen. Mocht u nog enkel een idee of domeinnaam hebben, dan helpen wij u met het uitdenken en/of uitvoeren van uw online strategie.

VAN EEN GOED IDEE NAAR EEN UITVOERING

Het bedenken en uitwerken van een uniek concept. Samen met u werken we graag uw idee uit. Concept ontwikkeling is niet alleen voor grotere organisaties weggelegd. Iedereen die een goed idee heeft kan er met de juiste middelen een succes van maken.

Wij helpen graag bij het ontwikkelen van een uniek online concept.

VAN EEN SCHETS NAAR EEN MOOI ONTWERP

Het ontwerpen van uw website die de sfeer uitstraalt die past bij uw doelgroep. Een webdesign die afwijkt van standaard en net iets meer heeft dan de massa. Om het doel van uw website te bereiken houden wij hier in het design veel rekening mee.

Wij maken graag een onderscheidend webdesign die past bij uw bedrijf.

VAN EEN SIMPEL CMS TOT COMPLEXE CRM-SYSTEMEN

De waarde van een mooi ontwerp wordt bepaald door de technische uitvoering ervan. Wij bieden oplossingen voor elk vraagstuk. Van een CMS voor uw corporate website tot complexe CRM-systemen voor uw organisatie.

Wij programmeren graag technieken zodat u tijd heeft voor andere zaken.

VAN WEINIG RESULTAAT NAAR TOP RESULTAAT

Het verhogen van uw online resultaat behoort tot ons specialisme. Wij kunnen zorgen voor meer kwalitatieve bezoekers en het verbeteren van uw conversie percentage. Wij bieden SEO, SEA, conversie optimalisatie en usability.

Wij optimaliseren graag uw website met als doel meer online resultaat.

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.