icon

Online optimalisatie

Door beter vindbaar te zijn in Google trekt u meer bezoekers naar uw website of webshop. Het aanzetten van deze bezoekers tot de gewenste actie is het einddoel. Beter vindbaar worden in Google kan op twee manieren, via de natuurlijke weg (SEO) of via de betaalde weg (SEA). Zoekmachines zijn het startpunt van internet en wordt gebruikt door ongeveer 95% van de mensen die op zoek zijn naar een product of dienst. Idezia volgt de nieuwste trends in deze turbulente markt.

 

Wilt u up to date blijven met uw website, dan bieden wij doorlopende ondersteuning en hoeft u zich hier niet zelf mee bezig te houden. Ook kunnen wij uw site analyseren en een eenmalige optimalisatierapport schrijven, met verbeterpunten voor uw website. De uitvoering ervan kunnen wij uiteraard ook voor onze rekening nemen. Wij zijn gespecialiseerd in SEO, SEA, conversie optimalisatie en usability. De online optimalisatie wordt verricht door specialisten met ruime ervaring.

 

Werk waar we trots op zijn Arrow

Een klein team van specialisten die samen groot kunnen denken.
Laagdrempelig met een nuchtere aanpak.

Arrow

Eindgebruikers centraal

Wij voeren opdrachten uit voor onze klanten, maar spreken over de wensen van de eindgebruikers. Een website wordt immers ontwikkeld voor uw doelgroep.

Één aanspreekpunt

U leert ons persoonlijk kennen en wij zijn graag transparant over onze werkzaamheden. U heeft vaak één contactpersoon die uw case van a tot z kent.

Breed georiënteerd

Wij werken met de nieuwste technieken en leveren producten van een hoge kwaliteit. Wij zijn breed georiënteerd en hebben ervaring in veel verschillende branches en media.

Denken in oplossingen

Je kunt veel praten over allerlei problemen, maar wij denken graag in oplossingen. Voor elk probleem bieden wij graag de best passende oplossing.

Eerlijke prijzen

Wij werken voor eerlijke prijzen. We staan voor een goede kwaliteit van onze producten tegen betaalbare prijzen. Geen onverwachte kosten, geen addertjes onder het gras.

Strategische partners

Onze kracht ligt in het bedenken, maken en realiseren van online producten. Wij zijn graag uw online partner dat actief meedenkt. Van strategie tot uitvoering.

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.