icon

Eigen producten

Inmiddels werken we al 10 jaar voor verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende opdrachten. Met deze ervaring hebben we ook een aantal eigen concepten op de markt gezet. Het begon in 2012 met de eerste matchingsite voor wensouders, waar we nog steeds erg trots op zijn. Vanaf 2013 zijn we een applicatie aan het ontwikkelen en optimaliseren om het gehele proces van hondenshows te automatiseren, van inschrijving tot het maken van catalogus met juist keurmeester, ringnummer etc.

2015 was een hectisch jaar voor ons waarin we zowel een meubel zoekmachine als een watersport boekingssite hebben ontwikkeld. De meubel zoekmachine is verkocht nadat deze volledig was ontwikkeld. De boekingssite voor watersport activiteiten in Bali zit flink in de lift met nu ook een eigen team in Bali zelf.

Ziet u mogelijkheden tot een samenwerking binnen onze eigen producten? Neem dan contact met ons op, we staan altijd open voor ideeën.

Werk waar we trots op zijn Arrow

Een klein team van specialisten die samen groot kunnen denken.
Laagdrempelig met een nuchtere aanpak.

Arrow

Eindgebruikers centraal

Wij voeren opdrachten uit voor onze klanten, maar spreken over de wensen van de eindgebruikers. Een website wordt immers ontwikkeld voor uw doelgroep.

Één aanspreekpunt

U leert ons persoonlijk kennen en wij zijn graag transparant over onze werkzaamheden. U heeft vaak één contactpersoon die uw case van a tot z kent.

Breed georiënteerd

Wij werken met de nieuwste technieken en leveren producten van een hoge kwaliteit. Wij zijn breed georiënteerd en hebben ervaring in veel verschillende branches en media.

Denken in oplossingen

Je kunt veel praten over allerlei problemen, maar wij denken graag in oplossingen. Voor elk probleem bieden wij graag de best passende oplossing.

Eerlijke prijzen

Wij werken voor eerlijke prijzen. We staan voor een goede kwaliteit van onze producten tegen betaalbare prijzen. Geen onverwachte kosten, geen addertjes onder het gras.

Strategische partners

Onze kracht ligt in het bedenken, maken en realiseren van online producten. Wij zijn graag uw online partner dat actief meedenkt. Van strategie tot uitvoering.

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.