Fasen website ontwikkeling

Uw doelgroep is de rode lijn in het ontwikkelen van een nieuwe website

Online resultaat voor uw bedrijf staat bij ons voorop, uw eindgebruiker (bezoeker) is hierbij altijd de rode lijn door het project. We houden van korte lijnen en u blijft betrokken bij alle fasen van het project en kunt op elk moment bijsturen. Wij bieden passende oplossingen voor ieders budget.

Afhankelijk van de omvang van het project bepalen we gezamenlijk de fasen die nodig zijn. De fasen die vetgedrukt staan worden altijd doorlopen hoe klein de opdracht ook is.

FASE 1. Inventarisatie wensen


Wat wilt u met uw website bereiken?

Wij inventariseren uw wensen, eisen en doelstellingen. Voorafgaand aan de eerste afspraak sturen wij u een vragenlijst om een globale indruk te krijgen van uw wensen en uw bedrijf. We stellen ook graag samen vast wat uw online strategie* wordt.

* Bij de grotere opdrachten wordt dit een aparte fase

Output fase 1:

 

FASE 2. Doelgroep analyse


Hoe Googelen ze?

Wij gaan uw online doelgreop analyseren, door middel van een zoekwoordanalyse. Op welke zoekwoorden zoekt uw doelgroep in Google. Welke zoekwoorden zijn populair, waar liggen de kansen en wat is binnen welk termijn haalbaar. Ook gaan we bekijken wat uw bezoekers van de website verwachten en welke functionaliteiten zijn er nodig om effectief met uw bezoekers te communiceren (denk aan formulier, nieuwsitems, social media, live chat, etc). Het rapport met onze conclusie sturen we naar u op.

Output fase 2:

 

(Optioneel) Fase 3. Formuleren online strategie


Wat wordt u online strategie?

Online succes. Dat bereik je door een goede online marketing strategie te formuleren. Lastig? Wij helpen u graag de juiste strategie te bepalen.

Output fase 3:

 

FASE 4. Webdesign & webstructuur


Hoe ziet het eruit?

Het ontwerp van uw website geeft de eerste indruk aan uw bezoeker. De kleuren, vormen, lettertypen en afbeeldingen worden in deze fasen nauwkeurig bepaald. Een goede doordachte web structuur maakt de bezoekers ervaring vele malen beter. Daarnaast is een essentieel onderdeel voor uw vindbaarheid in Google. U ontvangt van ons een mock-up (grafische weergave) van de website welke we samen bespreken.

Output fase 4:

 

FASE 5. Programmering


Kijkt u mee in de testomgeving?

In deze fase wordt het web- en interfaceontwerp geprogrammeerd naar een werkende website. hiervoor gebruiken we moderne technieken als HTML5 en CSS3, maar ook vertrouwde talen zoals bijvoorbeeld PHP. We starten met de bouw van de website binnen een afgeschermde omgeving, die alleen voor u en voor ons toegankelijk is via het internet.

Output fase 5:

 

FASE 6. Content plaatsen


De website kan gevuld worden!

We maken een CMS account voor je aan, zodat u de website kunt vullen met webteksten en afbeeldingen. Heeft u hierbij hulp nodig, dan helpen wij graag. Het redigeren van webteksten of het SEO afstemmen van webteksten is onze dagelijkse kost.

Wilt u helemaal ontzorgt worden, dan kan dat ook. En doen we alles van a-z voor u.

 

FASE 7. Testfase & live zetten


Test 1, test 2, test succesvol = Live gaan!

Als de website helemaal gereed is, wordt de website nogmaals helemaal getest. Het opsporen van technische obstakels, verwijderen van bugs en het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid. Als de website naar tevredenheid functioneert dan plaatsen we de website live.

Na live fase is de website toegankelijk voor internetgebruikers.

 

(Optioneel) Fase 8. Online marketing


Hoe krijg ik meer verkeer naar mijn website?

De website staat live. Voor online succes is het belangrijk dat uw website de juiste bezoekers trekt. Tijdens het ontwikkelen van de website hebben we de eindgebruiker al centraal gezet, het is nu zaak om bij te sturen waar nodig. En het aantrekken van extra verkeer. Hoe grootschalig dit wordt is aan u. Om dit te realiseren bieden de volgende mogelijkheden:

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.