Onze aanpak

Onze aanpak is nuchter en helder. We proberen een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hetgeen u kunt verwachten van onze werkzaamheden. Samen werken we naar een resultaat waarin de eindgebruiker centraal staat.

We werken niet met contracten waar u onnodig aan vast zit, ons doel is dat u tevreden bent en dat dit de basis is van onze samenwerking. Wanneer mogelijk werken we met een open source CMS systeem, zodat u ook hierin uw vrijheid houdt.

Een klein team van specialisten die samen groot kunnen denken.
Laagdrempelig met een nuchtere aanpak.

Arrow

Eindgebruikers centraal

Wij voeren opdrachten uit voor onze klanten, maar spreken over de wensen van de eindgebruikers. Een website wordt immers ontwikkeld voor uw doelgroep.

Één aanspreekpunt

U leert ons persoonlijk kennen en wij zijn graag transparant over onze werkzaamheden. U heeft vaak één contactpersoon die uw case van a tot z kent.

Breed georiënteerd

Wij werken met de nieuwste technieken en leveren producten van een hoge kwaliteit. Wij zijn breed georiënteerd en hebben ervaring in veel verschillende branches en media.

Denken in oplossingen

Je kunt veel praten over allerlei problemen, maar wij denken graag in oplossingen. Voor elk probleem bieden wij graag de best passende oplossing.

Eerlijke prijzen

Wij werken voor eerlijke prijzen. We staan voor een goede kwaliteit van onze producten tegen betaalbare prijzen. Geen onverwachte kosten, geen addertjes onder het gras.

Strategische partners

Onze kracht ligt in het bedenken, maken en realiseren van online producten. Wij zijn graag uw online partner dat actief meedenkt. Van strategie tot uitvoering.

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.