Terug naar het overzicht

CityPocket.nl is dé inspiratiegids van Groningen die stadjers, passanten en recreanten inspireert met de leukste uitjes, winkels en restaurants. CityPocket is ontstaan vanuit het idee dat alles wat een stad te bieden heeft binnen handbereik zou moeten zijn, voor zowel inwoner, passant als recreant. Van taxi tot bezienswaardigheid, van ontbijt tot hotel, van sport tot kledij.

Er zijn allerlei stadsgidsen, maar volgens CityPocket.nl ontbreekt veelal helder overzicht, structuur en transparantie. Bovendien inspireren veel gidsen enkel op één vakgebied en moet je daarvoor eerst een app downloaden. CityPocket.nl combineert de meest uiteenlopende activiteiten/bedrijven in een stad en brengt de bezoeker op nieuwe ideeën.

Bezoek website
Arrow

CityPocket - The city in your pocket

Wij hebben vanaf het begin meegedacht aan de ontwikkeling van Citypocket.nl. Citypocket is volledig web-based. Iedere aanbieder heeft zijn eigen bedrijfsprofiel met locatieaanduiding en bezoekers kunnen rechtstreeks contact opnemen met aanbieders via de aangereikte contactmogelijkheden.

Concept ontwikkeling Webdesign Techniek

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.