5 redenen om voor Idezia te kiezen

Onderstaand 5 belangrijke reden om voor ons te kiezen. We kunnen natuurlijk veel meer verzinnen, maar we zijn graag duidelijk en helder.

1. Vriendelijk, nuchter en spreken in begrijpbare taal

Wij zijn er om u te ondersteunen en goede diensten te leveren. Geen bla bla, jargon of arrogantie, wij praten liever op een nuchtere manier en in een taal die iedereen begrijpt.

2. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Al onze diensten leveren we van een hoge kwaliteit, we willen graag trots zijn op ons werk. Kwaliteit is bij ons ook “zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!” Wij hebben geen hoge overheadkosten, waardoor wij onze prijzen laag kunnen houden.

3. Full service concept

Wij vinden het belangrijk dat u als klant voor uw website bij één partij terecht kunt. U kunt allerlei ict en marketing vraagstukken bij ons neerleggen. Wij hebben connecties van offline advertising tot aan scriptredeacteurs.

4. Pro actief advies

Aan advies achteraf heeft niemand iets. Belangrijk is om tijdig te sturen, op het moment dat de informatie aanwezig is. Daarom hebben we veelvuldig contact met ons klanten en spelen we in op marktontwikkelingen.

5. Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren

Het is belangrijk dat u in geval van spoed altijd contact met ons kan opnemen. Buiten kantoortijden én in het weekend kunt u altijd telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon. Wachten als u hulp nodig heeft daar houden we niet van.

Samenwerken?

We zouden graag met u kennismaken, om te zien wat we voor u kunnen betekenen.